zorg-en-ict-2020-verkerk-service-systemen-2

Leefcirkels, dwaaldetectie, multisensoring, zorgoproep en afhandeling via onze eigen applicatie op een smartphone. Onze oplossingen op het gebied van zorgdomotica zijn tweeledig: vrijheid en veiligheid voor cliënten én meer efficiëntie voor de zorgmedewerker wat meer tijd voor echte zorg betekent. Kortom: Verkerk Service Systemen zorgt voor uw extra (digitale) ogen, oren en handen op de werkvloer! 

Wees welkom om onze oplossingen voor uw organisatie met eigen ogen te bekijken tijdens de beurs Zorg & ICT 2020. Laat u tussen 7 tot en met 9 april in Utrecht helemaal door ons bijpraten!

VSS Eagle 
Inzicht in alle meldingen, gebeurtenissen en acties binnen het verpleegroepsysteem. VSS Eagle is het nieuwe rapportagesysteem van Verkerk Service Systemen en geeft inzicht geeft in alle gebruikersgegevens binnen de zorgdomotica van uw zorglocatie. De online rapportagetool maakt van verschillende visualisaties gebruik om de data via verschillende invalshoeken inzichtelijk te maken. Een analyse is dus snel gemaakt. Bijsturen op meer efficiëntie is natuurlijk het uiteindelijke doel. Laat u uitgebreid informeren tijdens Zorg & ICT!

Inschrijven
Vanaf januari 2020 opent de inschrijving, op deze plek kunt u zich dan gratis aanmelden! 

 

Terug naar Agenda