De inschrijving voor 2024 is vanaf 1 februari geopend.

Datum Verkerkloop 2024
De 45ste editie van Verkerkloop is op woensdagavond 15 mei. 

Scholenloop 
Inschrijven voor deelname gaat door voorinschrijving via de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam. Kinderen die niet verbonden zijn aan één van de deelnemende scholen en kinderen die niet van tevoren ingeschreven hebben, kunnen ook meelopen, maar zij krijgen geen startnummer en kunnen niet meedoen voor de prijzen. Ook zullen zij niet bij de uitslagen vermeld worden. Kinderen die zich na de vastgestelde uiterlijke inschrijfdatum aanmelden ontvangen geen startnummer en kunnen helaas niet meedoen voor de prijzen. 

Individuele loop 5 of 10 km (€ 12,50 inschrijfgeld)
Individuele lopers kunnen 5 of 10 km volbrengen op het uitdagende stratenparcours dwars door Zwijndrecht. HIER INSCHRIJVEN

Bedrijvenloop
Bedrijven kunnen met één of meerdere team(s) meedoen aan de 5 km of 10 km loop. Een team bestaat uit 4 of 5 lopers. Kosten voor deelname zijn €225,-, Bij meer dan 2 teams hanteren we een korting. HIER INSCHRIJVEN

Let op: 
Inschrijvingen kunnen tot een week vooraf kosteloos geannuleerd worden. Hierna is restitutie niet meer mogelijk. 

Deelname 
Deelname aan de Verkerkloop is geheel op eigen risico.

Let op:
Bij digitale voorinschrijving is ook digitale betaling vereist. De inschrijver krijgt een bevestiging van de voorinschrijving per e-mail.
LET OP: inschrijving sluit dinsdag 14 mei om 12.00 uur in de middag of bij 3500 deelnemers!
Vanwege de toenemende populariteit van de Verkerkloop kunnen tot we tot en met 14 mei inschrijvingen aannemen. Dit betekent dat we vanaf 14 mei 12.01 uur én op de wedstrijddag 15 mei GEEN inschrijvingen zullen verzorgen.

Er is een limiet van 3500 deelnemers vastgesteld. Bij het bereiken van dit aantal vóór 14 mei zal de inschrijving ook worden gesloten. Voorkom teleurstelling en schrijf jezelf en je vrienden, familie en collega’s op tijd in!

Benieuwd wat wij als organisatie van de Verkerkloop allemaal doen? 
Maak kennis met Verkerk!