Scholenloop 
Inschrijven voor deelname gaat door voorinschrijving via de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam. Kinderen die niet verbonden zijn aan één van de deelnemende scholen en kinderen die niet van tevoren ingeschreven hebben, kunnen ook meelopen, maar zij krijgen geen startnummer en kunnen niet meedoen voor de prijzen. Ook zullen zij niet bij de uitslagen vermeld worden. Kinderen die zich na de vastgestelde uiterlijke inschrijfdatum aanmelden ontvangen geen startnummer en kunnen helaas niet meedoen voor de prijzen. 

Prestatieloop 5 of 10 km (€ 7,50 inschrijfgeld)
Individuele lopers kunnen 5 of 10 km volbrengen op het uitdagende stratenparcours dwars door Zwijndrecht. Inschrijving opent in januari 2021. 

Bedrijvenloop
Bedrijven kunnen met één of meerdere team(s) meedoen aan de 5 km of 10 km loop. Een team bestaat uit 4 of 5 lopers. Kosten voor deelname zijn €200,-, bij meerdere teams hanteren we een aantrekkelijke korting. Inschrijving opent in januari 2021. 

Let op: 
Inschrijvingen kunnen tot een week vooraf kosteloos geannuleerd worden. Hierna is restitutie niet meer mogelijk. 

Let op:
Vanwege de toenemende populariteit van de Verkerkloop hebben we moeten besluiten dat we tot en met 16 mei inschrijvingen kunnen aannemen. Dit betekent dat we vanaf 17 mei én op de wedstrijddag GEEN inschrijvingen zullen verzorgen. Er is een limiet van 3500 deelnemers vastgesteld. Bij het bereiken van dit aantal vóór 16 mei zal de inschrijving ook worden gesloten. Voorkom teleurstelling en schrijf jezelf en je vrienden, familie en collega's op tijd in!

De vernieuwde 43ste editie zal woensdag 19 mei 2021 plaatsvinden. Inschrijving is open vanaf januari 2021!