Klik hier om je in te schrijven voor de Verkerkloop 2022!

Datum Verkerkloop 2022
De 43ste editie van Verkerkloop is op woensdagavond 18 mei. 

Scholenloop 
Inschrijven voor deelname gaat door voorinschrijving via de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam. Kinderen die niet verbonden zijn aan één van de deelnemende scholen en kinderen die niet van tevoren ingeschreven hebben, kunnen ook meelopen, maar zij krijgen geen startnummer en kunnen niet meedoen voor de prijzen. Ook zullen zij niet bij de uitslagen vermeld worden. Kinderen die zich na de vastgestelde uiterlijke inschrijfdatum aanmelden ontvangen geen startnummer en kunnen helaas niet meedoen voor de prijzen. 

Individuele loop 5 of 10 km (€ 10,00 inschrijfgeld)
Individuele lopers kunnen 5 of 10 km volbrengen op het uitdagende stratenparcours dwars door Zwijndrecht. 

Bedrijvenloop
Bedrijven kunnen met één of meerdere team(s) meedoen aan de 5 km of 10 km loop. Een team bestaat uit 4 of 5 lopers. Kosten voor deelname zijn €200,-, bij meerdere teams hanteren we een aantrekkelijke korting. 

Let op: 
Inschrijvingen kunnen tot een week vooraf kosteloos geannuleerd worden. Hierna is restitutie niet meer mogelijk. 

Let op:
Vanwege de toenemende populariteit van de Verkerkloop hebben we moeten besluiten dat we tot en met 17 mei inschrijvingen kunnen aannemen. Dit betekent dat we vanaf 17 mei 12:00 én op de wedstrijddag GEEN inschrijvingen zullen verzorgen. Er is een limiet van 3500 deelnemers vastgesteld. Bij het bereiken van dit aantal vóór 17 mei zal de inschrijving ook worden gesloten. Voorkom teleurstelling en schrijf jezelf en je vrienden, familie en collega's op tijd in!

Benieuwd wat wij als organisatie van de Verkerkloop allemaal doen? 

Maak kennis met Verkerk!