virtuele-vestingloop-verkerkloop2

Wil jij in deze evenementloze periode toch veilig en verantwoord fit blijven en een 'officiële' race lopen inclusief medaille? Doe dan mee aan de Nationale Virtuele Vestingloop! 

Onze vrienden van de Vestinglopen hebben een geweldig plan bedacht: Je loopt solo (of met max drie tegelijk en gepaste afstand) op een zelfgekozen locatie, afstand en tijd (wel vóór 31 mei). 

Bij voorkeur is de locatie een Vestingstad of wordt er een andere mooie route gedaan die je graag wil delen. Dit mag dus ook Zwijndrecht, het parcours van de Verkerkloop of een ronde in je eigen woonplaats zijn. Als bewijs van het lopen stuur je na afloop van jouw race een strava/run keeper/ e.d. parcours en liefste ook wat toffe foto’s. Zo ontstaat er een mooi netwerk van routes, leuke foto’s en positieve motivatie om op een veilige en verantwoorde manier te blijven lopen/wandelen. Na het toesturen van het bewijs ontvang je per post een unieke medaille. Zo wordt je prijzenkast dit jaar sowieso aangevuld met eremetaal. Hoe gaaf is dat! 

 

Goede doel: Strijd tegen Corona
Met dit project worden donaties opgehaald voor onderzoek naar vaccinatie/medicatie tegen Corona in het Erasmus MC.

Inschrijven met €2,- korting met code: verkerkloop
Kijk voor inschrijving, spelregels en alle verdere informatie op www.nationalevestingloop.nl. 

Voor alle Verkerklopers hebben we een mooie deal; gebruik bij inschrijving de code verkerkloop en je krijgt €2,- korting!

Terug naar Nieuws