total-harmony-totaal-fit-en-vitaal

Total Bootcamp biedt sinds 2013 uitdagende, variërende bootcamplessen aan. Begonnen in Schoonhoven, maar inmiddels aanwezig op 3 locaties: Schoonhoven, Bergambacht en Krimpen aan de Lek. Total Bootcamp is onderdeel van Total Harmony.

Combineer een interval met bootcamp. Voor ieder niveau!

Wil jij net iets meer aan je conditie werken, maar ook aan de slag met de rest van je lichaam? Dan is de running bootcamp van Total Bootcamp iets voor jou!

Running Bootcamp

Met de running bootcamp doen we in een lesuur een halve les hardlopen/intervaltraining en een half uur oefeningen om je lichaam sterker te maken. Deze oefeningen zijn afgeleid uit de bootcamp lessen die wij al sinds 2013 verzorgen. De running bootcamp is ook een ideale aanvulling op bijvoorbeeld hardlopen, voetballen, atletiek en andere sporten waarbij conditie een prominente rol speelt.

 

Nieuw: Train met ons mee!

Met ons Total Running concept helpen wij jou naar een loop toe van 5 of 10 kilometer met een trainingsschema van 12 weken!

Wij doen een loopanalyse en geven je een passend trainingsschema voor deze afstanden om vervolgens 2 of 3 keer per week te lopen.

Wij trainen momenteel gezamenlijk toe naar de Silvercity Run op zaterdag 13 mei is. Ook ondersteunen wij de Verkerkloop op woensdag 10 mei.

Wil je deze loop doen met een goede opbouw en een juiste looptechniek om zo blessures te voorkomen? Neem dan contact met ons op voor een loopanalyse en een passend trainingsschema!

Uiteraard is deze training goed te combineren met onze Running bootcamp les.

Terug naar Nieuws