coronavirus-2

De organisatie van de Verkerkloop is zich volledig bewust van de impact van de uitbraak van het Coronavirus COVID-19 op de kwaliteit van leven en gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen.

Wij hebben de gezondheid van jullie allemaal als nummer één prioriteit staan. In de situatie waarin wij ons momenteel bevinden, vinden wij het onverantwoord om met duizenden personen op en rondom ons parcours door heel Zwijndrecht aanwezig te zijn op woensdag 13 mei.

Daarom heeft de organisatie van de Verkerkloop besloten om de 43ste editie van de Verkerkloop, die op woensdagavond 13 mei 2020 zou plaatsvinden, af te lasten. Vanwege organisatorische redenen zal ons hardloopevenement niet verzet worden naar een andere datum in 2020.

Onze focus gaat nu al uit naar de editie in 2021. Op woensdag 19 mei 2021 zullen we de 'vernieuwde' 43ste editie organiseren! 

De afgelasting is een domper voor iedereen die hierbij betrokken is. Maar we doen dit allemaal met één doel, en dat is de wereld en elkaar gezond houden.

Wij hadden nog geen automatische incasso verricht bij de ingeschreven deelnemers, er zal dus ook niets worden afgeschreven van jullie bankrekening.

We hopen jullie allemaal in goede gezondheid aan de start te zien in mei 2021. Zorg goed jezelf, je familie en elkaar!

Met sportieve groet,

Organisatie Verkerkloop

Terug naar Nieuws