Er zijn twee data waarop je jouw startnummer voor de Verkerkloop editie 2024 kunt ophalen:

Ophalen startnummers 14 mei 2024
Je kunt je startnummer op 14 mei tussen 16:30 – 19:00 uur ophalen bij het hoofdkantoor van Verkerk (Molenvliet 1, Zwijndrecht). Dit voorkomt een eventuele wachtrij op de wedstrijddag zelf!

Ophalen startnummers 15 mei 2024
Het afhalen van je startnummer op 15 mei (wedstrijddag) vindt plaats in de tent op de parkeerplaats naast start/finish en is mogelijk vanaf 17:00 uur.

Meerdere startnummers ophalen
Het is mogelijk meerdere startnummers tegelijk op te halen. Neem alle bewijzen van inschrijving mee!

Startnummer via post
Indien je voor de optie ‘startnummer per post’ hebt gekozen ontvang je het startnummer in de week voor het evenement per post op het opgegeven adres. let op: deze optie is alleen mogelijk voor individuele lopers.

Bereikbaarheid en parkeren
De start en finish van de Verkerkloop zijn bij Verkerk op industrieterrein Molenvliet in Zwijndrecht. Vanaf ca. 16.00 tot 21.30 uur zal de Molenvliet en de kruising Molenvliet / Beethovenlaan voor alle verkeer worden afgesloten. Parkeermogelijkheden zijn er voldoende rondom het Develpark. Wij raden iedereen die niet met een auto hoeft te komen, dan ook aan zoveel mogelijk per fiets, met het openbaar vervoer of lopend te komen. Fietsen kunnen geplaatst worden op het terrein van Verkerk, achter het gebouw. Volg altijd de aanwijzingen van onze verkeersregelaars en vrijwilligers!

Wisselen afstand individuele lopers
Als je als ingeschreven individuele loper wilt wisselen tussen 5 en 10 km, dan is dit mogelijk tot 13 mei. Stuur een bericht naar verkerkloop@verkerk.com

Samenstelling bedrijventeams
Bedrijventeams kunnen de samenstelling van een bedrijventeam aanpassen tot en met 1 mei via het toegezonden invulformulier. Dit formulier ontvangen de opgegeven contactpersonen binnen een week na inschrijving. 

Kleedgelegenheid/kluisjes
In het hoofdkantoor van Verkerk bestaat de mogelijkheid tot omkleden. Wij hebben geen kluisjes beschikbaar, laat waardevolle spullen dus vooral thuis!

Parcours
We maken gebruik van een mooi stratenparcours dwars door Zwijndrecht. 

Finish
We begrijpen dat het heerlijk is om na een volle overgave even stil te staan maar loop zo ver mogelijk door naar achter om ook je collegalopers een fatsoenlijke finish te kunnen bieden en ophoping te voorkomen.

Uitslag
Jouw uitslag is direct na de finish op te vragen via www.verkerkloop.nl of via de QR code op de voorkant van je startnummer. 

Foto/video
Van elke deelnemer is er een dag na de Verkerkloop een persoonlijke finishvideo beschikbaar. Deze zal tot twee weken na de Verkerkloop gratis beschikbaar zijn. Ook worden er prachtige foto’s gemaakt die zo snel mogelijk worden geplaatst op onze website. Al deze media is te vinden op www.verkerkloop.nl.

Informatiebalie
In het bedrijfsrestaurant van Verkerk is er op 15 mei een informatiebalie waar je terecht kunt met al je vragen. Let op, afhalen van het startnummer is op 15 mei niet binnen maar buiten bij de start/finishboog!

Vragen?
Stuur een e-mail naar verkerkloop@verkerk.com