Er zijn twee data waarop je jouw startnummer voor de Verkerkloop editie 2022 kunt ophalen:

Ophalen startnummers 17 mei 2022
Je kunt je startnummer op 17 mei tussen 16:30 – 19:30 uur ophalen bij het hoofdkantoor van Verkerk (Molenvliet 1, Zwijndrecht). Dit voorkomt een eventuele wachtrij op de wedstrijddag zelf!

Ophalen startnummers 18 mei 2022
Het afhalen van je startnummer op 18 mei (wedstrijddag) vindt plaats in de tent op de parkeerplaats naast start/finish en is mogelijk vanaf 17:00 uur.

Meerdere startnummers ophalen
Het is mogelijk meerdere startnummers tegelijk op te halen. Neem alle bewijzen van inschrijving mee!

Bereikbaarheid en parkeren
De start en finish van de Verkerkloop zijn bij Verkerk op industrieterrein Molenvliet in Zwijndrecht. Vanaf ca. 17.00 tot 21.30 uur zal de Molenvliet en de kruising Molenvliet / Beethovenlaan voor alle verkeer worden afgesloten. Parkeermogelijkheden zijn er voldoende rondom het Develpark. Wij raden iedereen die niet met een auto hoeft te komen, dan ook aan zoveel mogelijk per fiets, met het openbaar vervoer of lopend te komen. Fietsen kunnen geplaatst worden op het terrein van Verkerk, achter het gebouw. Volg altijd de aanwijzingen van onze verkeersregelaars en vrijwilligers!

Wisselen afstand individuele lopers
Als je als ingeschreven individuele loper wilt wisselen tussen 5 en 10 km, dan is dit mogelijk tot 16 mei. Instructies staan in de bevestiging van inschrijving. 

Wisselen van samenstelling bedrijventeams
Bedrijventeams kunnen de samenstelling van een bedrijventeam aanpassen tot en met 1 mei. Dit kan door een e-mail te sturen naar verkerkloop@verkerk.com met de gewenste veranderingen. 

Kleedgelegenheid/kluisjes
In het hoofdkantoor van Verkerk bestaat de mogelijkheid tot omkleden. Wij hebben geen kluisjes beschikbaar, laat waardevolle spullen dus vooral thuis!

Parcours
We maken gebruik van een mooi stratenparcours dwars door Zwijndrecht. 

Finish
We begrijpen dat het heerlijk is om na een volle overgave even stil te staan maar loop zo ver mogelijk door naar achter om ook je collegalopers een fatsoenlijke finish te kunnen bieden en ophoping te voorkomen.

Uitslag
Jouw uitslag is direct na de finish op te vragen via www.verkerkloop.nl of via de QR code op de voorkant van je startnummer. Het kan zijn dat de website op deze momenten er iets langer over doet dan normaal, probeer het dan later nog eens.

Foto/video
Van elke deelnemer is er een dag na de Verkerkloop een persoonlijke finishvideo beschikbaar. Deze zal tot twee weken na de Verkerkloop gratis beschikbaar zijn. Ook worden er prachtige foto’s gemaakt die zo snel mogelijk worden geplaatst op onze website. Al deze media is te vinden op www.verkerkloop.nl.

Informatiebalie
In het bedrijfsrestaurant van Verkerk is er op 19 mei een informatiebalie waar je terecht kunt met al je vragen. Let op, afhalen van het startnummer is op 19 mei niet binnen maar buiten bij de start/finishboog!

Vragen?
Stuur een e-mail naar verkerkloop@verkerk.com, bel naar 078-6107700 of stel je vraag via onze facebookpagina: facebook.com/verkerkloopzwijndrecht.