De Verkerkloop is na meer dan 40 edities uitgegroeid tot een begrip in Zwijndrecht en ver daarbuiten. Deelnemers van heinde en ver verzamelen zich op de ene woensdagavond in het jaar om het asfaltparcours af te leggen. Maar wie zit er eigenlijk achter de organisatie? Maak kennis met Verkerk!

Verkerk? Bringing buildings to life!
Duurzame, comfortabele en veilige gebouwen zijn vandaag de dag een vereiste. Zo houden vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen hun eindgebruikers tevreden, én kunnen ze optimaal presteren. Via de doordachte building solutions van Verkerk en onze partners komen gebouwen en terreinen functioneel tot leven. Onze technische installaties, oplossingen en services versterken omgevingen vanaf de toegangspoort. ​Ons doel? Bringing buildings to life!

Met een integrale aanpak gaan we voor het beste resultaat in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen. Onze specialismen komen het beste tot uiting in de sectoren utiliteit, industrie, energie-infrastructuren en gezondheidszorg. 


VINCI Energies
Verkerk maakt deel uit van VINCI Energies: een netwerkorganisatie met meer dan 60 business units en 3.000 medewerkers in Nederland, dat zich richt op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data. Dit doet VINCI Energies om, in een veranderde wereld, de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie.

Werken vanuit een gloednieuw kantoor
Recentelijk is het kantoor aan de Molenvliet in Zwijndrecht totaal getransformeerd. Mooie open werkplekken, nieuwe indelingen, eigentijdse vergaderruimten en een bedrijfsrestaurant in brasseriestijl. Wat zijn we trots! Het gebouw biedt naast Verkerk ook onderdak aan onze collega’s van Actemium. Op deze manier is veel kennis en kunde gebundeld, zijn expertises uitwisselbaar en kunnen we efficiënt werken voor onze relaties.

Waar staat Verkerk voor?
Wij willen als Verkerk gaan voor het beste resultaat in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen. Daarnaast willen wij maatschappelijk verantwoordelijk zijn. Wij nemen daarbij deel aan maatschappelijke projecten, voldoen aan ethische principes, bevorderen groene groei, streven naar 100% ongeval vrij en bevorderen gelijkheid en diversiteit. Dit is vergroeid in ons DNA. 

Organiseren Verkerkloop
Doordat wij al bijna 100 jaar verankerd zijn in de Zwijndrechtse omgeving en daarbuiten, zien wij onze verantwoordelijkheden als werkgever in de omgeving. Met het organiseren van de Verkerkloop willen we bijdragen aan een fijne samenleving, volwassenen én kinderen aan het bewegen zien te krijgen en lokale samenhang ondersteunen. 

Het steunen van het goede doel
Met de Verkerkloop halen we geld op voor het goede doel. Dit vinden we belangrijk, omdat het past bij onze manier van denken en doen in de dagelijkse praktijk. Ook om oog te hebben voor de samenleving waarin we leven. En die mét elkaar voor iedereen toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld door middel van een laagdrempelig sportevenement waar iedereen die dat wil, aan mee kan doen. De kinderen van de basisscholen in Zwijndrecht participeren gratis: zo zijn er geen belemmeringen.

Meer weten over Verkerk?